Vanhan loppu ja uuden alku

Kuten huomaatte uusi blogi aloitettu ja vanha poistettu kokonaan. Toivottavasti tämäkin saa yhtä paljon uskollisia seuraajia, mitä edellinen.

Enkä minä sitten kauheen kauaa pystynyt olemaan pois blogimaailmasta xD.

Halusin aloittaa ns. puhtaalta pöydältä, kun tuntui, että en saanut vanhasta enää mitään iloa ja sen takia postauksetkin olivat sitä luokkaa. Tuntui, että jotenkin meni pasmat blogissa sekaisin, joka vei mielenkiinnon koko hommasta. Tältä blogilta haluan johdonmukaisuutta ja jotain suuntaa, etten vaan kirjottele sekalaista moskaa. Kuten vanhassa blogissani oli kaikki sikin sokin, aina ruokaohjeista lähtien.

Jotkut teistä varmaan miettii, että no miksi et vaan muokannut vanhaa blogiasi? Samaa itsekkin mietin, mutta tulin siihen johtopäätökseen, että mielummin aloitan kokonaan alusta, kuin rupean siivoomaan kaikkia vanhoja tekstejä yms. Tämä käy vallan mainiosti, niin saan vanhat asiat pois silmistä ja pois mielestä.

Mistä sitten tulen kirjoittamaan? No hmm, varmasti todella paljon erilaisista terveyteen liittyvistä asioista. Tulen myös kirjoittamaan oman pään sisältöä, koska sitä on paljon! Olen myös erittäin tunteellinen ihminen, ja se tunteiden vuoristoratakin tulee varmasti näkymään täällä postauksissa. Koska rakastan valokuvaamista, ehkä välillä myös muutama valokuvakin tänne mahtuu. En halua kirjoitella mitään turhaa liibalaabaa, koska sitä ei kukaan jaksa lukea. Ei myöskään allekirjoittanut.

Menossa vahvasti edelleen mukana avomies ja kihlattu K, sekä meidän kaksi karvaista lasta. Eli kissat.

Olette varmaan huomenneet nuo neliöt tuolla vasemmassa reunassa. (ainakin toivottavasti) Käenpesää voi seurata erilaisissa paikoissa, kuten Bloglovin’issa, Blogilistalla ja tietenkin FB:ssä myös tykkäillä. Risuja, ruusuja ja kehitysideoita on aina mukava saada, joten niitä voi lähetellä sähköpostiin, jonka osoite näkyy tuolla oikeassa reunassa..

Kiitos, kun eksyit blogiini ja jää toki kylään pidemmäksikin aikaa!